Morning mix kružni trening

Morning mix je intenzivan kružni trening uz koji ćete se razbuditi, ubrzati metabolizam i započeti svoj radni dan puni energije. Trening kombinira kardio, topljenje masti, snagu, izdržljivost i ravnotežu.

Riječ o kružnom treningu koji se sastoji od stanica koje se izvode jedna za drugom uz kombinaciju vježbi za gornji i donji dio tijela koje čine jedan krug. Vježbe se izvode jedna za drugom, s uključenim odmorom između krugova. Kreće se sa zagrijavanjem i završava istezanjem.

Trening je pogodan za početnike i za napredne vježbače, što znači da će se svakom vježbaču prilagoditi osnovna ili napredna verzija vježbe koja je zadana. Također prilagodljiv je intenzitet treninga i opterećenje ovisno o mogućnostima vježbača i njeguje se individualan pristup svakom od vježbača. Trening uključuje rad s različitim rekvizitima; dvoručni i jednoručni utezi, girje, male i velike lopte, male i velike trake, balans jastuci, step klupice, t-rex i težinu vlastitog tijela.

Jutarnji trening ubrzava vaš metabolizam i nastavlja istim tempom satima poslije. Na taj način sagorijevate više kalorija čak i ako sjedite u uredu,  te osigurana je doza dobrog raspoloženja i energije kroz cijeli dan.

Program se može kombinirati i sa ostalim programima vježbanja u večernjim terminim.

TERMINI:
UTORAK I ČETVRTAK 10.00-11.00H

Povratak na programe snage i kondicije