Power Yoga

Power Yoga radi na sinkronizaciji dubokog, ritmičkog disanja i pokreta. Povezujući glatki niz pokreta stvara protok energije koja grije tijelo, dovodeći kisik u krv, njegujući unutarnje žlijezde i organe, smiruje i obnavlja živčani sustav, oslobađa toksine iz organizma disanjem te tijelo postaje laše, snažnije i fleksibilnije, a um smireniji i čišći.

Power yoga je sjajan način kombiniranja mentalnih, fizičkih i duhovnih prednosti joge s vježbama visokog intenziteta kojima se troše kalorije. Power Yoga opisuje snažan pristup stilu joge zvan Vinyasa. Riječ “Power” govori o intenzitetu kojeg uključuje ova vrsta yoge. Većina vježbi Power Yoge je po uzoru na stil Ashtaga. Stil Power Yoga koristi Ashtaga Vinyasa pozicije. Vinyasa pozicije su pozicije osnovnog oblika yoge. Za razliku od drugih oblika yoge, Power Yoga ne slijedi određeni koncept. To znači da se satovi Power Yoge mogu razlikovati jedan od drugoga (zajednički im je fokus na snagu i fleksibilnost). Ova raznolikost je glavna razlika između ovog i drugih oblika yoge.

Power Yoga pomaže pri povećanju snage i fleksibilnosti. Ona također pomaže u povećanju otpornosti. Razni položaji unutar satova Power Yoge čine ju fizičkim, mentalnim i emocionalnim izazovom. Vježbe su osmišljene kako bi jačale i razvijale cijelo tijelo. One pomažu sagorijevanju kalorija, ubrzanju metabolizma, povećanju mišićne mase i oslobađanju od stresa. Poze u Power Yogi stvaraju mišićni ton, koji stvaraju snagu i stabilnost u tijelu. Širenje mišića izdužuje ih i čini tijelo fleksibilnijim. Uz redovito vježbanje Power Yoge prve rezultate možete primijetiti u roku od nekoliko tjedana.

Namijenjeno je početncima i naprednim vježbačima.

TERMINI: PONEDJELJAK, SRIJEDA I PETAK 20.00 – 21.00H

Povratak na programe oblikovanja tijela