Total Body Workout

Total Body Workout je program koji ciljano djeluje na učvršćivanje i oblikovanje mišića čitavog tijela. Opterećenje i tempo rada lako se prilagođavaju, rizik od povreda je mali, povećava se snaga i izdržljivost svih mišićnih skupina, smanjuje potkožno masno tkivo, jača koštano zglobni i tetivni sustav te se povećava aerobna izdržljivost/kondicija.

Posebnost ovog treninga je u tome što istovremeno djeluje na reduciranje masnog tkiva, oblikovanje tijela, te povećanje mišićne snage i izdržljivosti. Total Body Workout vraća vas u top formu. Program kombinira aerobno-anaerobni trening srednjeg ili visokog intenziteta s vježbama snage, izdržljivosti i balansa. Aerobni dio treninga postepeno zagrijava tjelo i priprema ga za veće napore, dok se ostatak sata sastoji od niza ciljanih vježbi za cijelo tijelo uz upotrebu raznih rekvizita kao što su bučice, male i velike elastične trake, male i velike lopte, step klupice, girje, vodene lopte, utezi i naravno težina vlastitog tijela.

Atmosfera na satu prije svega je energična, oslobađa vas stresa i vraća vam dobro raspoloženje, poboljšava rad srčanožilnog i dišnog sustava. Postavljajući iz tjedna u tjedan nove osobne rekorde, svakim danom osjećat ćete se sve bolje. Ovakva vrsta aerobno-anaerobnog treninga idealna je za rekreativce i osobe koje se žele vratiti u formu nakon duže pauze.

Namijenjeno je početnicima i naprednim vježbačima.

TERMINI:

PONEDJELJKA I SRIJEDA 19.00-20.00H

PETAK 20.00-21.00H

Povratak na programe snage i kondicije