O nama

Corefit je fitness studio za žensku i mušku populaciju, namijenjen svim dobnim skupinama, bez obzira da li se radilo o početnom ili naprednom vježbaču. Sastoji se od prostrane dvorane i rekvizita namijenjenih za održavanje grupnih programa. Corefit vam nudi mogućnost unaprjeđenja zdravlja, oblikovanja tijela, izgradnju mišićnog i redukciju masnog tkiva uz konstantan nadzor stručnjaka na području fitnessa. Imamo cilj pomoći pri ostvarenju vaših želja, poboljšati vaše zdravlje te vam pomoći u estetskom oblikovanju tijela. Spremni smo dovesti vaše tijelo u top formu i uvjeriti vas u kvalitetu naših usluga i stručnost osoblja.

U rasporedu imamo različite tipove grupnih treninga: TNS (trbuh, noge, stražnjica), Total Body Workout, Spartan300 i Power Yoga. Svatko će zasigurno naći nešto za sebe, dobro se zabaviti, a istovremeno napraviti veliki korak za svoje zdravlje.

Za one koji su spremni na žešći tempo pripremili smo grupne treninge kao što su Spartan300 i Total Body Workout. Na ovakvoj vrsti treninga testirat ćete vlastite granice izdržljivosti i sposobnosti, te napraviti nešto više za sebe. Za one koju su spremni na dinamični trening razvoja mišićne sange i izdržljivosti, te oblikovanja kritičnih ženskih zona (trbuh, noge, stražnjica) u ponudi je TNS. Za povezati i sjediniti um i tijelo te postići kontrolu nad pravilnim kretanjem te pravilnom držanju tijela u svakodnevnim aktivnostima u ponudi je Power Yoga.

Uvijek smo spremni pomoći članovima sa stručnim savjetima oko prehrane i izvođenja vježbi. Organiziramo razne aktivnosti s ciljem međusobnog povezivanja ljudi.

Provedite svoje slobodno vrijeme u ugodnoj i motivirajućoj atmosferi na kvalitetan način.

Dođite i vježbajte s nama! Vidimo se na treningu!

Corefit team

Kontakt

Galerija

Pravilnik

Povratak na početnu